Accenture Espanya i IE Business School han posat en marxa la “1 ª Edició Passió> ie”, una iniciativa que vincula la “comunitat innovadora” amb l’àmbit empresarial per desenvolupar projectes innovadors que puguin contribuir al desenvolupament econòmic i social.

L’objectiu del programa Passió> ie és fer possible la materialització de propostes que per les seves característiques resolguin i millorin aspectes concrets del món en què vivim. En aquesta primera edició, aquests aspectes es centren en tres temes:
1.
La ciutat del futur
2. La sanitat del futur

3. La distribució comercial del futur.
Tots ells seran formulats per un grup d’empreses / entitats de primer nivell a Espanya i representatives de tots els sectors (financer, Consum, Energia, Telecomunicacions, etc.).

Requisits per a la presentació dels projectes
– Els equips presentats a la “1 ª Edició Passió> ie” han de ser grups de treball integrats per un màxim de 5 persones. Cada grup ha d’identificar / nomenar un interlocutor per ser el punt de contacte amb l’organització.
– Els grups podran estar recolzats per persones o institucions externes, però només els integrants del mateix seran els que accedeixin al programa de formació i acompanyament.
– És condició indispensable el registre d’almenys un interlocutor per equip en www.pasionie.com i introduir les dades que es demanen per poder incloure un projecte.

Terminis i calendari

– Els candidats poden enviar els projectes a través de www.pasionie.com, prèvia acreditació d’un interlocutor per projecte. L’acceptació de la inscripció de cada projecte serà immediata i a partir de llavors es pot pujar a l’Espai Virtual la documentació de cada projecte. El termini de recepció de projectes finalitza el 31 de desembre de 2011.

– La comunicació dels finalistes, assignació de mentors i tutors de l’IE / Accenture es realitzarà a cada un dels interlocutors dels projectes seleccionats en el termini màxim d’un mes des de la finalització del termini de recepció de projectes.

– El lliurament de premis al projecte guanyador de cada categoria i diplomes a tots els participants que hagin completat totes les etapes de la competició es realitzarà en el Esdeveniment cloenda de la “1 ª Edició Programa Passió> ii” al maig 2012 amb la presència de tots els finalistes, empreses col·laboradores (organismes públics i inversors) i representants d’Accenture Espanya i IE Business School.

Data d’elaboració: 13/12/2011
Font i fotografia: www.pasionie.org