MÉS DE 700.000 LLOCS DE TREBALL A CANADÀ

La província canadenca de Québec vol cobrir més de 700.000 llocs de treball amb professionals de tot el món. El seu pla de contractació internacional ha passat per Barcelona aquest dimarts i allí es quedarà fins a dijous que ve per seleccionar a joves treballadors espanyols.

El pla de contractació del Govern de Québec a Catalunya ha arrencat amb èxit, en tan sol un matí s’han inscrit al pla 1.000 persones, professionals catalans especialitzats en àrees com a enginyeria, sanitat, noves tecnologies o construcció, entre uns altres, que veuen la possibilitat de trobar una ocupació relacionada amb el seu perfil, cosa que els resulta dificil aconseguir avui dia al nostre país. 

Així, es duran a terme cinc sessions informatives per explicar als assistents les necessitats reals d’ocupació a la regió canadenca i com és el seu mercat laboral. Després de les ponències, els assistents interessats s’inscriuen al programa. Està previst que les entrevistes de treball definitives als seleccionats comencin a partir d’octubre. 

El Govern català ja ha avançat que hi haurà noves convocatòries al juny i octubre, i que s’oferiran cursos de francès intensius a través del Servei d’Ocupació de Catalunya per a aquells seleccionats que no tinguin el nivell requerit.

 

Font: notícia de www.btv.cat 20/03/2012