Setmana del Bacallà 2024

 

Entre els dies 1 al 10 de març es farà la 18ena edició de la Setmana del Bacallà a Cerdanyola del Vallès en col·laboració amb el Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental, els Mercats municipals i la Biblioteca Central de Cerdanyola.

La Setmana torna com cada any per aquestes dates on el bacallà torna a ser la referencia gastronòmica de la carta i el menú dels 15 restaurants que hi participen i que oferiran un mínim d’un plat amb bacallà al seu menú diari i 3 més a la seva carta.

Paral·lelament els Mercats municipals de Serraperera i Les Fontetes colaboren promocionant el producte i realitzant tallers  i concursos de receptes de cuina adreçats al públic en general.

Per últim, a la Biblioteca Central de Cerdanyola es fa una exposició bibliográfica de cuina i la programació de la Frase Feta “Tallar el bacallà”.

Llistat de Restaurants participants:

https://www.cerdanyolactiva.cat/wp-content/uploads/2024/02/DIPTIC_bacalla-1.pdf