El dia 29 de juny, tindrà lloc el dia dels joves emprenedors a Cerdanyola. Aquesta jornada s’emmarca dins del Programa de Foment de la Cultura Emprenedora adreçat als Instituts d’Ensenyament Secundari del Municipi. I que té com a principals objectius donar a conèixer la creació d’empresa en els estudiants i detectar i dinamitzar el potencial emprenedor dels joves del municipi per tal d’impulsar la creació d’empresa a mig i llarg termini. Els Instituts que hi participen són : IES BANÚS; IES FORAT DEL VENT; IES GORGS; IES JAUME MIMÓ i el Col·legi MONTSERRAT.

Programació de la jornada :

El dia 29 de juny, tindrà lloc el dia dels joves emprenedors a Cerdanyola. Aquesta jornada s’emmarca dins del Programa de Foment de la Cultura Emprenedora adreçat als Instituts d’Ensenyament Secundari del Municipi.

I que té com a principals objectius donar a conèixer la creació d’empresa en els estudiants i detectar i dinamitzar el potencial emprenedor dels joves del municipi per tal d’impulsar la creació d’empresa a mig i llarg termini.

Els Instituts que hi participen són : IES BANÚS; IES FORAT DEL VENT; IES GORGS; IES JAUME MIMÓ i el Col·legi MONTSERRAT.

Programació de la jornada : 10.00h – 13.00h .Activitats lúdiques d’entrenament d’habilitats emprenedores al Bosc tancat. 13.00h – 16.00h. Espai d’esbarjo al Bosc Tancat 19.00h -20.00h. Cerimònia de lliurament dels premis del la III Edició de Concurs de Millors Idees Empresarial Innovadores Can Serraparera a Can Ortadó. Aquest esdeveniment l’organitza el Servei Municipal d’Ocupació i Empresa amb el Suport de l’Obra Social de ¨la Caixa¨

 

Data d’elaboració: 17/06/2011

Font i fotografia: noticia Portal Excellence.cat