Després de l’èxit i bona acollida de la 1era edició de la 1ª Beca Rotary Impuls a l’emprenedoria 2012, s’obre la CONVOCATÒRIA AL CONCURS  “ 2ª Beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria” 2013 a la millor iniciativa local emprenedora.

Amb l’objectiu de distingir la millor Iniciativa local emprenedora dels/les joves de Cerdanyola del Vallès, El Club Rotary de Cerdanyola i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, organitzen la 2ª Edició del Concurs “2ª Beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria” 2013 per tal de fomentar la creació d’empreses i donar visibilitat als /les joves emprenedor/es del nostre municipi.

El premi a la millor iniciativa empresarial joves emprenedors/es de Cerdanyola del Vallès estarà becat amb :

  1. 2000€ en efectiu per al circulant de la nova empresa. Patrocina el Club Rotary de Cerdanyola.
  2. Assessorament empresarial amb el següent catàleg de prestacions :
  • 1 Any d’honoraris professionals gratuïts per la gestió del serveis Laborals, Comptables i fiscals, que resulti de la posta en marxa del projecte Becat. Patrocina Grup Sisquella.
  • Disseny del local, aportació de la documentació gràfica per a la sol•licitud del permís d’obres i seguiment d’execució de les obres. Patrocina Josep Lluís Riart.

3.  Diploma acreditatiu de millor projecte guanyador.

El període de presentació de candidatures s’obrirà el dia 30 de setembre i finalitzarà el dia 30 d’octubre 2013.

Aquelles persones  interessades en participar en el concurs es poden descarregar en pdf les condicions de participació a les bases del concurs, la sol•licitud de participació i la declaració responsable, que s’adjunten o bé poden trucar al telèfon  93 594 70 50, corresponent al Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica (demanar per l’àrea de creació I consolidació d’empreses) de l’ Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.