El proper dijous 4 d’octubre el Parc de Recerca UAB organitza juntament amb l’Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM) i la Fundació Repsol una jornada en la qual es presentarà la convocatòria Fondo de Emprendedores Repsol dirigida a investigadors.

El Fons d’Emprendedors Fundació Repsol és una iniciativa que pretén promoure la innovació i el desenvolupament empresarial en el camp de l’eficiència energètica mitjançant un procés d’incubació empresarial. Aquesta convocatòria seleccionarà cinc projectes que rebran assessorament tècnic, econòmic, legal i financer i una assignació que oscil·larà entre els 6.000 i 12.000 euros mensuals durant el període necessari per al seu desenvolupament, amb un termini màxim de 24 mesos. El procés finalitzarà facilitant l’accés a potencials inversors.

El Parc de Recerca UAB, l’Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM) i la Fundació Repsol organitzen aquesta jornada amb l’objectiu d’explicar aquesta convocatòria als investigadors. El director d?energia i medi ambient de la Fundació Repsol, el Dr. Manuel Bravo, presentarà la convocatòria i indicarà com els investigadors poden participar-hi. A continuació, el Dr. Francesc Xavier Muñoz, un dels guanyadors de la convocatòria passada amb el projecte Micro4ener, explicarà la seva experiència i el suport que ha rebut.

 

Font i fotografia: notícia de www.uab.es 19/09/2012