L’Institut Català de Nanotencologia (ICN), l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC) i el Centre d’Investigació en Nanociència i Nanotecnologia (CIN2) són tres de les 18 entitats que formen l’aliança BioNanoMed Catalunya. Aquesta aliança pretén donar visibilitat a la recerca en nanobiomedicina i impulsar la investigació, la innovació i la transferència tecnològica en aquest sector.

La primera activitat de la plataforma BioNanoMed Catalunya ha estat la publicació d’un portal web, que pretén convertir-se en el portal de referència de la nanobiomedicina catalana. La xarxa treballarà en els pròxims mesos per identificar i posar en marxa projectes de col·laboració en recerca i per al desenvolupament de nous productes i vol establir polítiques d’intercanvi entre els investigadors i les empreses del sector.

D’altra banda, BioNanoMed vol ser una eina útil per defensar els interessos comuns dels integrants de la xarxa davant de les administracions nacionals i internacionals, així com per aconseguir que la bionanomedicina tingui el pes que li correspon en els programes de treball i en els instruments de finançament. Cliqueu aquí per a més informació.

 

Data d’elaboració: 22/08/2011
Font i fotografia: notícia UAB Innova, 08/07/2011