L’11, 12 i 13 de maig tindrà lloc a Barcelona la propera edició del 3DayStartup.

Aquesta iniciativa planteja el repte a 40 estudiants universitaris de convertir les seves idees en empreses de base tecnològica en només 3 dies.

L’objectiu:  Fomentar l’emprenedoria entre els joves i conscienciar els universitaris dels recursos amb què compten. 

Crear la teva pròpia startup en un cap de setmana és la idea del 3DayStartup (3DS), un esdeveniment que reunirà 40 estudiants de diferents disciplines com Informàtica, Enginyeria, Dret, Màrqueting, Administració i Direcció d’empreses, Medicina, etc. i els ajudarà a convertir les seves idees en negoci mitjançant formació i mentorització.  

De divendres a diumenge, els participants faran una selecció de les millors idees sobre les quals treballaran, construiran prototips, validaran el mercat, treballaran el model de negoci, i presentaran l’empresa a inversors privats i a altres emprenedors d’èxit. D’aquesta manera, els estudiants podran conèixer els recursos que tenen a l’abast i crear el seu projecte empresarial i, així, estendre els valors de l’emprenedoria al món universitari i en l’entorn de les noves tecnologies i el desenvolupament innovador.

Quan finalitzi el 3DayStartup, els participants interessats en tirar endavant la seva startup podran comptar,a més, amb programes d’acceleració d’empreses, com linktoStart, per accedir a una àmplia xarxa de contactes (mentors, inversors, etc.), entre d’altres.

 Aquest esdeveniment arriba de Texas, de la mà de cinc estudiants de la Universitat d’Austin, i en només quatre anys s’han celebrat 20 trobades a Estats Units, Alemanya, Holanda i l’Estat espanyol. La primera edició del 3DayStartup a Barcelona va tenir lloc l’any passat a les instal·lacions del Campus La Salle -localització que es manté enguany- i s’hi van presentar més de 150 estudiants de diferents universitats de Catalunya. De l’acte van sorgir cinc sturtups.

Les inscripcions es poden fer fins el dia 22 d’abril. + info: www.uab.es

Font i fotografia: notícia de  www.uab.es  11/04/2012