Especialistes en el desenvolupament de projectes científics i tecnològics exploraran durant la 3ª Jornada FCIS 2016 l’economia col•laborativa i les cooperatives com una alternativa eficaç per desenvolupar projectes

Experts del Finançament de la Ciència i Generació de Projectes debatran i estudiaran casos d’èxit el 29 de novembre en la 3a Jornada sobre Finançament de la Ciència i Innovació Social, FCIS 2016, organitzada per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

L’alcalde de Cerdanyola del Vallès i president del Comitè Organitzador, Carles Escolà, ha assenyalat que “segons diversos estudis, les principals activitats de l’economia col•laborativa representaran 335.000 milions de dòlars en 2025. Quant correspondrà a la ciència i la recerca? Per aquest motiu, el lema de la 3a Jornada FCIS serà: El nou paper de l’Economia Col•laborativa en el finançament de la Ciència i la Recerca”.

A més de Carles Escolà, l’esdeveniment també serà inaugurat pel director general de la Fundació Espanyola per a la Ciència i Tecnologia (FECYT), José Ignacio Fernández Vera; i pel director general del Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (PRUAB), Javier Lafuente.

En la Jornada participaran més de 20 ponents de diferents institucions, empreses i centres de recerca de tot l’Estat; repartits en dues Taules d’Exposició i Debat, i dues conferències magistrals. La Confederación de Sociedades Científicas de España (COSCE), el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), Barcelona Institut d’Emprenedoria (BIE-UB), la Federación Española de Enfermedades Raras (FEDER), la Fundació SEIRA, el Parc Astronòmic Montsec (PAM), l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) i Beauty Cluster Barcelona són algunes de les entitats que participaran en el FCIS 2016.

La 3ª Jornada FCIS es durà a terme a les dependències del Museu d’Art de Cerdanyola del Vallès, carrer de Sant Martí, 88.

Més informació a http://www.cerdanyolaoberta.cat/jornadafcis/