Continuem amb el cicle d’Esmorzars de Can Serraparera, organitzats des del Servei de Promoció Econòmica amb la col·laboració de Cerdanyola Empresarial, en aquest ocasió la jornada es centrarà en l’Eficiència Energètica, la cita es celebrarà el dijous 22 de juny a partir de les 9:30h al jardí de la Masia Serraparera.  

L’eficiència energètica és un tema que cada vegada ressona més a les empreses; els alts costos energètics derivats de la variabilitat dels preus dels combustibles fòssils, i la consciència mediambiental han propiciat que moltes empreses necessitin repensar la seva estratègia energètica i comencin a implementar plans de com abordar el futur: menys despesa i menys emissions.  

Alguna de les solucions plantejades passen per la instal·lació de fotovoltaica, auditories i monitoritzacions energètiques, i com última fase la creació de Comunitats Energètiques.  En aquesta jornada les persones ponents posaran de manifest totes aquestes casuístiques per prendre consciencia dels avantatges i la importància d’abordar aquesta transició energètica.  

Les entitats i empreses col·laboradores del quart esmorzar seran ICAEN, AMB, Grupo MH, KM0 Energy i Emelcat. També participarà, Jaume Maranges, president de Cerdanyola Empresarial.

Aquestes jornades estan adreçades al teixit empresarial de la ciutat. I posteriorment a les ponències és portarà a terme un networking relacional entre els assistents. Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament a través de la nova web Cerdanyola Activa.  

A més, aquest 4rt esmorzar pren doble rellevància perquè del 20 al 22 de juny es celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, on l’ Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i els diferents departaments participen activament oferint un gran catàleg d’activitats.