La biotech espanyola cotitzada al MAB ha estat escollida entre més de 15.000 candidatures. L’empresa passa a la següent fase del certamen al costat de grans companyies espanyoles com Gas Natural, Iberdrola, Grífols o Bankinter i altres firmes de tot Europa.

Els prestigiosos guardons europeus European Business Awards han seleccionat a la biotecnològica espanyola AB-Biotics, entre més de 15.000 candidatures, com a finalista nacional per a l’edició 2012-2013. Aquests premis que distingeixen les firmes més destacades d’Europa en apartats com la innovació, la responsabilitat social corporativa, el millor ocupador o el millor president: AB-Biotics, cotitzada en el mercat alternatiu borsari (MAB), competeix en la categoria d’empresa més innovadora (The UKTI Award for Innovation).

En total 50 firmes espanyoles de diversos sectors, entre elles AB-Biotics, AstraZeneca Pharmaceutical, Bankinter, Everis, Grifols, Gas Natural, Iberdrola o Seur, competiran en la propera fase del concurs. Entre els seleccionats de tot Europa, el jurat escollirà 10 empreses finalistes per a cadascuna de les 11 categories del concurs: les 110 firmes resultants seran guardonades amb el premi “Ruban d’Honor” i, finalment, l’abril de 2013 es coneixerà l’empresa guanyadora de cada categoria.

La innovació ha estat sempre la base del model de negoci de AB-BIOTICS – destaquen Miquel Àngel Bonachera i Sergi Audivert, cofundadors i consellers delegats d’AB-BIOTICS-. Per a la nostra companyia és un orgull ser distingida com a empresa innovadora entre milers d’empreses de tot Europa i competir en la propera fase al costat de grans multinacionals.

Font i fotografia: notícia de parc.uab.es de 30/05/2012