El 6 de setembre finalitza el termini per sol·licitar alguna de les subvencions del programa de suport a la innovació de les petites i mitjanes empreses,  Innoempresa d’ACC1Ó.  Per facilitar totes les dades relatives a aquesta nova convocatòria d’ajuts, representants d’ACCIÓ i del Parc Tecnològic del Vallès (PTV) han organitzat una jornada informativa pel proper 22 de juliol. La sessió també permetrà concertar  reunions individuals amb  les empreses interessades per tractar d’analitzar i veure com poden encaixar els seus projectes d’R+D amb la línia Innoempresa 2013.

Innoempresa és una línia dissenyada pel govern espanyol i gestionada per entitats de les diferents comunitats autònomes. En el cas de Catalunya, és gestionada per ACC1Ó i el finançament és compartit entre el MITYC (Ministerio de Industria, Turismo y Comercio) i la Generalitat de Catalunya.

Aquesta línia d’ajut té com a objectiu donar suport a les petites i mitjanes empreses en el desenvolupament de nous productes diferencials i en la sistematització del procés de la innovació que permetin augmentar la seva competitivitat.

Per assistir a la sessió del 22 de juliol i sol·licitar una reunió individual amb tècnics d’ACC1Ó, consulteu el Programa de la jornada.

Font: http://www.ptv.cat/index.php/ca/noticies/1195-acc1o-y-el-ptv-programan-una-jornada-para-ver-como-los-proyectos-de-id-de-las-empresas-pueden-encajar-con-la-linea-de-ayudas-innoempresa