Moebio és una iniciativa que aplegarà diversos programes formatius que tenen l’objectiu comú de promoure l’emprenedoria transversal en els àmbits de la tecnologia, les biociències, la salut i la gestió empresarial. El proper 3 de juny, el Parc de Recerca UAB acollirà una jornada informativa per explicar aquesta iniciativa i el seu programa educatiu d-Health.
Moebio pretén impulsar una nova generació d’emprenedors i donar-los les eines i el coneixement per transformar la societat i resoldre necessitats globals a través de la salut, la tecnologia, el disseny i el business. És una iniciativa innovadora impulsada per Biocat que vol ser el punt de trobada entre la salut, els negocis, la tecnologia i el disseny.

A través de conferències i experiències reals, Moebio ofereix als professionals del sector el coneixement i les habilitats per transformar les seves idees en productes i solucions concretes. El programa educatiu insígnia, anomenat d-Health, té dues branques: una formació contínua i completa sobre Design Health de 8 mesos, enfocada a estudiants i postgraduats, i cursos intensius especialitzats de 1-3 dies, enfocats a professionals del sector.

Aquest model educatiu que ofereix Moebio està inspirat en la prestigiosa beca de Biodisseny de la Universitat de Stanford. Tota la oferta formativa està dirigida a estudiants i professionals relacionats amb la salut, la biomedicina, la biotecnología, el disseny i el business. La primera edició començarà el setembre de 2013 i es poden presentar les sol·licituds per participar-hi fins al 16 de juny.

Durant la jornada informativa, que tindrà lloc el proper 3 de juny a l’edifici Eureka del Parc de Recerca UAB, es presentarà aquest programa als alumnes de medicina, biociències, enginyeria, economia i disseny del campus de la UAB amb l’objectiu de donar a conèixer les necessitats i oportunitats d’innovació existents en l’àmbit de la salut i les diferents iniciatives de promoció de l’emprenedoria i la innovació en aquest àmbit. Hi participaran Jorge Juan Fernández, director d’E-Health i Social Media de l’Hospital Sant Joan de Déu i director acadèmic de Design Health Barcelona de Biocat, i Oriol Prat, director general de l’spin-off BCNInnova.

Font: http://www.uab.es/servlet/Satellite/noticies/detall-de-noticia/accelerant-l-emprenedoria-en-salut-1243578619954.html?noticiaid=1345656203675