L’Employer Branding és una estratègia utilitzada per les empreses per a millorar la seva imatge com a lloc de treball, augmentar la lleialtat dels treballadors actuals i atraure nous talents. Aquesta estratègia s’aconsegueix creant una marca contractant única i identificant els valors i els beneficis de treballar per a l’empresa.

Per aconseguir-ho, és important que les empreses implementin estratègies d’Employer Branding com ara:

  • Definir els valors i la cultura de l’empresa,
  • Publicar contingut de qualitat en els mitjans de comunicació,
  • Assistir a esdeveniments relacionats amb el sector,
  • Utilitzar la tecnologia per millorar l’experiència dels empleats i oferir incentius per retenir i reconèixer els empleats.

 

Les empreses de Cerdanyola han tingut la oportunitat de donar-se a conèixer a la població que està en recerca activa de feina, prenent contacte directe amb els/les candidats/es dintre de l’activitat “Speed Job Dating de Cerdanyola” que s’ha organitzat en el marc del Programa Orienta 2022, a la Masia Can Serraparera, el dia 9 de Maig.

Els candidats han pogut practicar les seves presentacions professionals ràpides en 5 minuts i persones representants de les empreses que han participat voluntàriament, han  donat un  feedback constructiu que els permetrà millorar el seu discurs en una situació d’entrevista real.

Empreses com Interroll, amb la Vanessa Calderón, Grup MH, amb el Xavier Petit i Insua, amb el Jorge García, han participat en aquesta activitat, oferint la seva experiència i visió d’empresa als participants i responent a les seves preguntes i dubtes.

Agraïm especialment la col·laboració d’aquestes empreses que demostren la seva implicació en el teixit empresarial i productiu del municipi i que ens ajuden a tots a millorar. Sens dubte aquestes empreses estan generant una imatge d’empresa contractant de qualitat i atreuen als candidats mes compromesos amb els seus valors.

De cara al mes de Juny, s’organitzarà una “Jornada d’oficis”, en el marc del Programa Orienta, en la que es convidarà a gremis i empreses representants de diferents oficis per que puguin presentar els detalls més desconeguts  de la seva professió i les ofertes que costa més trobar professionals.

Si estàs interessat/a en participar posa’t en contacte amb nosaltres trucant al

93 594 70 50 o escriu a echevarriass@cerdanyola.cat i t’informarem!

Les persones interessades en participar en el Programa Orienta es poden adreçar a l’Oficina de Treball corresponent, o bé a la nostra entitat.

 

Poden participar:

  • Les persones demandants d’ocupació en situació d’atur
  • Les persones treballadores en situació de precarietat laboral

Requisits per participar:

  • Estar inscrit al SOC amb la demanda activa en el moment d’iniciar el Programa

Per a més informació: http://serveiocupacio.gencat.cat

“Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE). Les accions són sense cost per a les persones participants.”