L’Associació Àmbit B30, de la qual forma part Cerdanyola, i la Generalitat de Catalunya, treballen conjuntament per establir oportunitats de futur en l’àmbit de la planificació territorial.

El Circuit de Barcelona Catalunya va acollir una reunió que s’emmarcava en el Grup de Treball de Territori de la B30, amb l’objectiu d’identificar oportunitats de futur per a la zona que contribueixin a la reactivació econòmica i la creació d’ocupació.

El president de l’Associació Àmbit B30 i alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, va presidir una reunió informativa amb representants de l’Àrea de Planificació Territorial de la Generalitat de Catalunya. La trobada es va fer amb l’objectiu de posar en comú les actuacions estratègiques de planificació territorial en les quals la Generalitat treballa de manera preferent al territori.

D’aquesta manera, des de l’Associació Àmbit B30 s’ha pogut adquirir una visió global de l’estat dels Plans directors urbanístics i analitzar les oportunitats de futur que poden suposar per al territori de la B30. Per al president de l’entitat, Josep Monràs, “s’ha acabat mirar només el nostre entorn més immediat, hem de ser capaços d’alçar cap i mirar què passa més enllà per planificar el futur del nostre àmbit territorial o perdrem oportunitats”.

Durant la trobada, el subdirector de Planificació Territorial de la Generalitat, Josep Armengol, va exposar els plans directors urbanístics que la Generalitat considera estratègics per les seves potencialitats de dinamització econòmica i de projecció internacional del país. Entre aquests, destaquen el mateix Circuit, el PDU Riera de Caldes Sud o el Parc de l’Alba Sincrotró, que estan situats a l’Àmbit de la B30 i que es consideren motor de desenvolupament econòmic i d’atracció d’empreses.

Font: web Cerdanyola.info