Els passats 20 i 21 de juny, va tenir lloc a Madrid, la segona edició del Gamification World Congress, la cita més important per als professionals interessats en la gamificació a nivell europeu, que en aquesta ocasió va comptar amb la participació de ponents internacionals de reconegut prestigi en la matèria i amb casos d’èxit que van aportar una visió pràctica de l’aplicació de la Gamificació en diferents àmbits.

En el quadre de ponències no va faltar ApeSoft, empresa del Parc Tecnològic del Vallès, primera companyia de capital 100% nacional a desenvolupar una plataforma per a l’aplicació de l’Enterprise Gamification. El seu director general, Jaume Juan, va presentar l’aplicació de la Gamificació en el món de l’empresa, en concret per incrementar els resultats de vendes posant a competir a forces de venda per la millora d’indicadors de negoci. “Fer-jugar fent la seva feina” afirmava Jaume, “sense necessitat de perdre temps jugant a través d’una plataforma a la web, aprenent un nou joc o sistema”.

[Llegir la notícia completa]

Font: http://www.ptv.cat/index.php/ca/noticies/1189-apesoft-representa-el-enterprise-gamification-en-la-ii-edicion-del-gamification-world-congress