L’Ajuntament de Cerdanyola promou la col·laboració amb empreses per inserir a les persones majors de 50 anys al mercat de treball a través d’un servei d’acompanyament i d’orientació, mitjançant el Programa Reinicia’t.

Aquest programa porta a terme accions de formació, d’una banda en Competències Clau. Paral·lelament es realitzen tasques d’orientació mitjançant la tutorització i l’acompanyament a l’ inserció dels alumnes. Aquesta combinació d’accions pretén reforçar l’adquisició de competències tant específiques d’una ocupació com més transversals, alhora que fomenta el valor de la formació permanent al llarg de la vida de la persona

Una segona oportunitat per al nostres candidats, amb la garantia que des del Servei Municipal d’Ocupació Empresa i Promoció Econòmica  rebran:

    * Accions d’orientació
    * Formació en habilitats socials i transversals
    * Formació professionalitzadora (informàtica, etc..)
    * Accions tutorials d’acompamyament (coaching)

Una nova oportunitat per a l’empresa, amb avantatges en les bonificacions en les quotes de la Seguretat Social en els casos que determini la normativa.

S’ha obert el període  de contractació i les empreses interessades s’han de posar en contacte amb l’àrea d’empreses del Servei Municipal d’ Ocupació Empresa i promoció Econòmica de Cerdanyola del Vallès trucant al 93 594 70 50, o bé per email ofertesdetreball@cerdanyola.cat i preguntant pel Programa Reinicia’t.

“programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, d’acord amb

l’Ordre TRE/560/2009” (Programa Reinicia’t). Modificacions amb l’Ordre TRE/20/2010

Podeu descarregar-vos el catàleg informatiu aquí

+ Info a les nostres webs: www.cerdanyolaoberta.cat  www.portalexcellence.cat 

                                                www.ocupacioiempresa.cerdanyola.cat 

Font i fotografia: notícia Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Ecòmica de Cerdanyola del Vallès 31/01/2012