Applus +, companyia global d’inspecció, assajos i certificació, ubicada a Cerdanyola del Vallès. ha estat seleccionada per gestionar el Programa d’Inspecció de Vehicles de l’Estat d’Idaho (EUA) al Comtat de Canyon i la ciutat de Kuna. El Departament de Qualitat Mediambiental d’Idaho ha licitat un concurs per seleccionar un proveïdor qualificat que garanteixi el mínim impacte en el servei als usuaris.

Applus + ha treballat amb el Departament de Qualitat Mediambiental d’Idaho integrant a la majoria d’estacions de servei participants en el programa estatal per garantir una transició sense interrupcions del servei als automobilistes. A més, ha incorporat noves estacions a la xarxa d’inspecció per oferir un millor servei als propietaris de vehicles.

El d’Idaho és el primer programa d’Inspecció i Manteniment dels Estats Units a integrar el dispositiu de recollida de dades de Diagnòstic On-Board, desenvolupat per complir els requisits de la certificació de l’Oficina de Reparació d’Automòbils de l’Estat de Califòrnia. El projecte permet a Applus + evolucionar la seva tecnologia avançada d’inspecció, anomenada ‘Smog Daddy’, i oferir-la en el mercat global d’inspecció de vehicles

‘Treballar amb el Departament de Qualitat Mediambiental de l’Estat d’Idaho és una excel·lent oportunitat per Applus +’, ha afirmat Aitor Retes, Vicepresident Executiu d’Applus + Automotive. El programa reforça la nostra estratègia de creixement en el mercat nord-americà, on disposem de plataformes tecnològiques dissenyades perquè la inspecció d’emissions sigui efectiva i fiable. Així mateix, demostra el nostre compromís per oferir la millor qualitat de servei possible, tant als automobilistes com als propietaris de tallers ‘. 

Sobre el Grup Applus +

Applus + és una de les companyies líders mundials en inspecció, assaig, i certificació. Proporciona solucions per a clients en tot tipus de sectors, amb l’objectiu de garantir que els seus actius i productes compleixen les normatives i reglaments mediambientals, de qualitat, salut i seguretat.

La companyia desenvolupa la seva activitat en més de 60 països, a través d’una xarxa de 324 oficines, 157 instal·lacions tècniques i 322 estacions d’inspecció de vehicles, i dóna feina a més de 19.000 persones.

En 2013, va obtenir una facturació de 1.581 milions d’euros i un resultat operatiu ajustat de 150.700.000 d’euros.

Applus + Automotive

Applus + Automotive és el segon operador mundial d’inspeccions reglamentàries de vehicles amb més de 17 milions d’inspeccions realitzades a l’any. Ofereix serveis d’inspecció i certificació en diferents mercats en els que les inspeccions periòdiques són obligatòries per complir amb els requisits legals en matèria de seguretat i medi ambient.

Applus + Technologies és la filial d’Applus + Automotive als Estats Units i Canadà amb una experiència de gairebé dues dècades en la indústria assajos d’emissions i seguretat de vehicles.

Font: web APPLUS