Durant els últims 4 anys, un consorci europeu de 13 socis de 8 estats membres diferents, ha cooperat per desenvolupar tecnologies per al disseny i fabricació d’ulleres totalment personalitzades.

Des del disseny centrat en l’usuari i una innovadora experiència de compra per a clients futurs, les ulleres personalitzades poden fabricar-se a través d’una cadena de subministrament deslocalitzada i distribuïda a Europa.

També han definit, modelatge i validat diversos models de negoci innovadors per garantir el benefici i creixement sostenible de cada integrant de la cadena de subministrament.

Si t’agradaria veure, tocar i sentir més sobre el treball realitzat en aquest projecte, Ascamm es complau en convidar-te a la sessió divulgativa oberta al públic que faran a Barcelona el proper 8 de juny.

Els socis del projecte explicaran el treball amb més detall i els encantarà respondre les teves preguntes. També tindràs l’oportunitat de parlar amb experts, usuaris i professionals relacionats amb la indústria. Comptaras amb l’assistència de representants d’organitzacions, enginyers, dissenyadors, fabricants, òptics, científics, economistes i emprenedors en aquesta sessió de migdia coordinada per Ascamm.

+ info

Font i fotografia: notícia de wwww.ascamm.con de maig 2012.