• Les sessions s’iniciaran a l’octubre i es prolongaran fins a final d’any .

• L’objectiu d’aquesta nova iniciativa és presentar temes innovadors d’interès industrial

Cerdanyola del Vallès ( Barcelona ) , octubre de 2013 . – La Fundació Ascamm , Centre Tecnològic de referència internacional en tecnologies de producció i membre de TECNIO – la xarxa creada per ACC1Ó que potencia la tecnologia diferencial , la innovació empresarial i l’excel · lència , ha presentat recentment el cicle ” Esmorzars Tecnològics” .

Es tracta d’una nova iniciativa d’Ascamm que té com a objectiu presentar d’una manera concisa i didàctica temes innovadors d’interès industrial , en un entorn distès i interactiu per afavorir el debat . Tots els temes presentats estan vinculats a les línies de recerca o serveis tecnològics d’Ascamm .

Les diferents sessions tindran un caràcter eminentment pràctic perquè les empreses puguin comprovar l’efectivitat real dels treballs d’investigació que es duen a terme al Centre Tecnològic i els efectes positius que la seva aplicació pot representar per a l’evolució i creixement de la pròpia empresa .

Recentment , va tenir lloc la presentació d’aquest cicle a càrrec d’Albert Riera , Sotsdirector General Comercial i nou Negoci , que també va informar a les empreses assistents a l’acte dels ajuts i subvencions establerts per a projectes innovadors .

Font: La Fundació Ascamm