La Fundació Ascamm, amb seu al Parc Tecnològic del Vallès (PTV), ha participat recentment a la Fira Euroguss-2014 (Nuremberg), considerat com el certamen més important que se celebra bianualment a Europa, dedicat a la fosa injectada d’aliatges lleugers.

En aquesta desena edició, han participat prop de 500 expositors procedents de països de tot el món i amb l’assistència, segons els organitzadors, de més de 11.000 visitants.

Ascamm va disposar d’un estand propi al recinte firal i al llarg dels tres dies del certamen va tenir l’oportunitat d’informar i donar a conèixer els últims avenços desenvolupats des del seu centre tecnològic en aquest sector.

Els visitants es van mostrar especialment interessats pel sistema de desgasificació d’alumini per mitjà d’ultrasons desenvolupat per Ascamm i de forma particular, per les aplicacions de la tecnologia Ultra Light Metals. En aquest sentit, va cridar especialment l’atenció el sistema de demostració per generar cavitació i dispersió en líquids.

Així mateix, es va aprofitar la participació en aquest prestigiós certamen firal per presentar els Serveis d’Assaigs (SAT) per a la injecció d’alumini assistida per buit.

Font: web PTV