Les rebaixes comencen a Cerdanyola amb descomptes inicials del 30 al 60%. Des de l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis esperen que que les vendes s’incrementin respecte a anys anteriors.

Aquest dimarts comencen les rebaixes d’estiu, que s’acaben el 31 d’agost. Els descomptes en els preus dels productes aniran del 30 al 50%, menys que fa un any, perquè els últims tres mesos han augmentat les vendes i hi ha menys estoc que l’any passat.

El president de l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavier Olivé, explica que les rebaixes als comerços de la seva entitat començaran amb descomptes del 30 al 60% inicialment. Olivé espera que les vendes vagin “una mica millor que en anys anteriors” i que es puguin vendre els estocs que hi ha a les botigues. Segons remarca, a nivell general “sembla que les perspectives són bones”, però assegura que no ho són tant “a nivell local per les dinàmiques de crisi econòmica”.

El president de Cerdanyola Comerç i Serveis recorda que han sortit dades sobre un increment del consum, però, segons assenyala, “són dades relatives perquè no ha augmentat més del que ja ho va fer l’any passat, un 0,1%, i això és molt poc significatiu”. A més, insisteix, “l’increment no ha estat a nivell local tan alt com diuen les dades macroeconòmiques”.

Properament l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis presentarà una campanya de promoció del comerç per a aquest període d’estiu i la setmana vinent iniciarà un curs d’aparadorisme gratuït per als associats a càrrec d’un professor que imparteix classes de comerç a l’institut Jaume Mimó.

Xavier Olivé comenta que la valoració d’aquests 6 primers mesos de vida de l’associació són molt positius ja que s’han realitzat diferents campanyes que han tingut molt d’èxit entre els assosciats i entre la clientela com ara “Comprar a Cerdanyola té premi” en què van regalar euros, “Cerdanyola Comerç i Art”, amb la participació de les escoles de la ciutat, van estar presents al Firestoc i han fet diferents cursos de formació per als associats que ja arriben a 170.

D’altra banda, l’Associació de Comerciants de Sant Antoni-Bonasort, no té previst fer cap activitat de promoció durant aquest període de rebaixes, segons confirma el portaveu Gregorio Mañas.

L’Agència Catalana del Consum recorda que les rebaixes són per a articles de la mateixa temporada i no d’anteriors (especialment la roba i el calçat). També aconsella que ens informem sobre si l’article es pot canviar i comprovar que hi ha els dos preus a les etiquetes, l’anterior i el rebaixat. 

Font: web Cerdanyola.info