El Kit Digital és un programa d’ajuts per incorporar solucions digitals, d’ entre les dotze categories aprovades en la convocatòria i disponibles al mercat. L’objectiu de la subvenció és aconseguir un avanç significatiu al nivell de maduresa digital de les empreses beneficiàries a través de les solucions que ofereixen els agents digitalitzadors acreditats.

Les diferents solucions pels quals les empreses opten a l’ajut són:

Les empreses que se’n poden beneficiar seran pimes, microempreses o autònoms; l’ajut (anomenat “bo digital”) té diferents quanties i està totalment vinculat al nombre d’empleats/des de l’empresa sol·licitant. La convocatòria ha establert tres segments segons aquest nombre d’empleats i l’ajut màxim  a concedir per cadascú dels segments, quedant de la següent forma:

  • Segment III. Entre 0 i 2 empleats: fins a 2.000 €
  • Segment II. Entre 3 i 9 empleats: fins a 6.000 €
  • Segment I. Entre 10 i 49 empleats: fins a 12.000 €

NOVETAT: El termini de sol·licitud s’ha ampliat per tots els segments fins al 31/12/2024.

La Diputació de Barcelona ha elaborat el document «El Kit Digital en 9 passos» per a cadascuna de les tres convocatòries i els diferents vídeos que expliquen els terminis per a cada convocatòria i les fases de sol·licitud, execució i justificació. (Podeu consultar-los als enllaços de cada segment)

Si necessites més informació sobre el Kit Digital, contacta amb el Servei de Promoció Econòmica, a través de l’Oficina de Promoció Empresarial (OPE) i resoldrem els teus dubtes!

Aquest programa està finançat per la UE a través dels fons Next Generation per al foment de la digitalització de PIMES, microempreses i autònoms.