*Donada la convocatòria de Vaga General prevista pel dia 14 de novembre, us comuniquem el  canvi de data per realtzar el curs d’extinció d’incendis al PTV. Preneu nota, enlloc del 14 de novembre, el curs tindrà lloc el dia 22 de novembre.

L ‘ASSOCIACIÓ D’EMPRESES DEL PTV organitza amb la col·—laboració del PARC TECNOLÒGIC DEL VALLÈS i d’ EMERFOC el curs de formació elemental de lluita contra incendis. EMERFOC porta més de 12 anys formant equips d’intervenció en l’àmbit d’implantació dels plans d’autoprotecció.

L’objectiu del curs és donar a conèixer els elements que produeixen foc i com prevenir-ho, i assolir uns criteris d’actuació i d’autoprotecció davant un incendi.

Proporcionar a l’alumne els coneixements necessaris sobre els equips d’extinció i formar en la seva utilització i aplicació de les tècniques d’extinció. El curs està adreçat a tots aquells treballadors/es que estiguin obligats per al compliment de la llei de prevenció de riscos laborals 31/1995, i/o que formin part dels equips d’emergència.

Durant aquesta convocatòria es realitzarà unes sessions teòriques, enfocades a conèixer les característiques dels tipus de foc, extintors i consells d’autoprotecció, a més d’una sessió on es posarà en pràctica els coneixements adquirits.

PROGRAMA

1. Introducció al pla d’emergència. Activació i operativa.
2. Introducció a la naturalesa del foc. Conceptes fonamentals.
3. Els agents extintors i seu camp d’aplicació.
4. Mitjans de lluita contra incendis (Extintors i boques d’incendis)
5. Pràctiques amb foc real.

Dia i hora:
14 NOVEMBRE 2012
09:00 a 13:00 (4 h presencials + 2 h a distància)

Lloc:
Centre d’Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)

 

+ info (descarregar el document adjunt)

 

Font i fotografia: agenda www.ptv.cat