En reconeixement a la seva trajectòria professional, Caterina Biscari ha estat distingida avui amb el guardó FemTalent 2015. FemTalent promou la igualtat de gènere i el talent femení.

“Aquest és un reconeixement al paper de la dona a la ciència i, especialment, m’agradaria destacar la feina de totes les dones que treballen al Sincrotró ALBA”, comenta Caterina Biscari, directora del Sincrotró ALBA. La llista de nominades es completa amb Alícia Casals, investigadora de l’IBEC, Pilar Conesa, responsable del congrés Smart City Expo World Congress, i Marisol Turró, presidenta de hotels Sercotel.

La cerimònia, que ha tingut lloc a la facultat d’Arquitectura de La Salle, ha reunit experts de diferents àrees d’especialització per discutir i buscar mètodes més eficients per conciliar la vida laboral i personal.

FemTalent és una iniciativa de la xarxa de parcs científics i tecnològics de Catalunya (XPCAT) per promoure la igualtat d’oportunitats entre homes i dones així com al gestió del talent femení. A més a més, compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’ajuntament de Barcelona i la Universitat La Salle.

Font: web de Sincrotró Alba