A partir d’aquest dilluns 8 de juliol el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola, CERDANYOLA ACTIVA, començarà a publicar nou contingut a diverses xarxes socials. Properament, ens podreu trobar a TikTok, YouTube, en format podcast, i a Telegram.

Cristina Padilla, regidora de Promoció Econòmica, destaca que “ Obrir-nos a la ciutadania mitjançant les xarxes socials de Cerdanyola Activa, és una oportunitat per a que tothom conegui quins són els serveis que oferim des de Promoció Econòmica i estigui al dia de tot el que passa a la ciutat en aquest sentit. Esperem arribar a tots els públics, tenir molts seguidors i crear una comunitat de coneixement i talent per a seguir aportant valor a la nostra ciutat del coneixement”.

Volem fer servir les xarxes socials per millorar el servei públic que oferim i per  adaptar- nos millor a les necessitats de la comunitat. Aquestes eines ens permeten mantenir-vos informats en temps real sobre novetats, esdeveniments i oportunitats relacionades amb la promoció econòmica a Cerdanyola.

Podeu seguir-nos, com fins ara, a través del nostre web per no perdre cap detall. Us esperem a les nostres noves xarxes socials per seguir creixent junts! https://www.cerdanyolactiva.cat/

Ajuntament de Cerdanyola

Servei de Promoció Econòmica

Cerdanyola Activa