Del 30 d’octubre al 9 de novembre, Cerdanyola tornarà a gaudir d’una de les cites més esperades del calendari gastronòmic local: les XVIII Jornades Gastronòmiques del Bolet, que comptaran amb la participació de 13 restaurants de la ciutat.

Aquesta iniciativa, impulsada pel Servei de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, proposa a la ciutadania maridar la llarga tradició boletaire de la ciutat amb la creativitat dels restauradors locals. Durant aquests dies, els establiments participants oferiran un plat amb bolets en el seu menú diari i també plats elaborats amb aquest producte a la seva carta.

Les Jornades Gastronòmiques del Bolet estan plenament consolidades a Cerdanyola i s’han convertit en unes dates esperades per moltes persones, tant del municipi com de fora, que aprofiten l’ocasió per descobrir nous sabors i gaudir dels productes de temporada.

Els restaurants participants d’aquesta XVIII edició són: Bar Restaurant Grau, Cal Pintxo, Umami Gastrobar Bellaterra, La Guindilla, Cinnamon, El Racó de la Plaça, Restaurant Los Abetos, Tast & Gust, Tocat de l’Olla, Geta Taberna, El Cacereño, Don Bocadillo Burger i K’Bola.

Des del Servei de Promoció Econòmica, s’agraeix la labor i l’esforç dels restauradors locals per fer possibles unes jornades gastronòmiques tan representatives per a la ciutat, que posen en valor els productes de temporada i la cuina de proximitat.

 

Imatge de la XVII Jornada Gastronòmica del Bolet (2024)