L’Associació d’Empresaris de Cerdanyola ja té data per a la tercera edició de La nit de Cer-danyola Empresarial. Serà el 22 d’octubre al vespre a l’Hotel Campus UAB.

En la línia de les anteriors edicions, la Nit comptarà amb un convidat d’excepció, el conse-ller d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Andreu Mas-Colell. Durant l’acte es concediran els ja tradicionals reconeixements a empreses de la nostra ciutat i es lliurarà la Beca Rotary a un projecte emprenedor cerdanyolenc.

Un repte, seguir creixent

Molt atenta als aspectes qualitatius, la junta de Cerdanyola Empresarial s’ha marcat superar els 400 participants que ja va aplegar l’any passat i arribar als 500. El seu president, Lluís Sisquella, ha destacat que “volem que la Nit sigui un reflex del món econòmic local, més enllà de la participació dels nostres associats, i per això esperem i busquem la participació de negocis i persones que puguin ser-ne clarament representatius”. És per això que s’ha convidat especialment a la resta d’associacions empresarials, comercials i d’hostaleria i res-tauració de la ciutat.

Per a Sisquella, la Nit “ja és un esdeveniment consolidat i esperat, perquè s’ha demostrat com una bona eina per prendre el pols a la nostra realitat econòmica, per establir coneixen-ces i relacions personals i empresarials i per fer pinya pels objectius bàsics que tots compar-tim: millorar Cerdanyola com a ciutat amigable per a les empreses i afavorir el creixement i la creació de riquesa i ocupació”.

Com en edicions anteriors, cal destacar el suport institucional de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès que està participant de forma activa en l’organització de la Nit Empresarial i en la tercera beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria, amb el propòsit de facilitar dinàmiques que potenciïn el creixement econòmic local, així com en la consolidació d’una xarxa de col•laboració transversal entre els diferents agents del territori.

L’acte de nou també compta amb un bon nombre d’empreses patrocinadors i col•laboradors, entre els quals ja hi ha CAIXABANK, SISQUELLA, PROTORAPID, GRUP CATALONIA, GRUP MH, CERDANYOLA IMPRESSIONS i GARCIA I PONS ABOGADOS.

L’acte, que es vol que sigui amè i variat, el tornarà a dirigir la presentadora de TV3 Elisabet Carnicé.

Reconeixements de Cerdanyola Empresarial

Les empreses que en el decurs de la Nit rebran els reconeixements de Cerdanyola Em-presarial han presentat les seves candidatures a l’entitat, que les ha valorat al detall. Les categories són les següents: Internacionalització, Desevolupament de negoci i Foment de l’Ocupació, Projecció de la Ciutat, Responsabilitat Social Corporativa, Recerca i Innova-ció, Trajectoria empresarial i Restauració i Comerç.