L’associació de comerciants Cerdanyola Comerç i Serveis organitza un Parc de Nadal amb pista de gel i un ampli programa d’activitats, del 5 de desembre al 6 de gener al nou parc de Can Xarau.

La iniciativa va sorgir a principis d’aquest any quan es va fer la fusió de quatre de les cinc entitats comercials de la ciutat. La nova associació volia fer un Nadal especial i diferent a la ciutat per culminar aquest primer any de feina conjunta i van pensar en l’organització d’alguna cosa especial. L’objectiu és que la ciutadania tingui un motiu per quedar-se a Cerdanyola a realitzar les seves compres i alhora que l’activitat sigui un valor afegit que ajudi a prestigiar la marca de ciutat, segons assegura el president de l’associació Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavier Olivé.

A la pista de gel està previst programar-hi activitats culturals, d’oci i de restauració, que s’estan treballant, segons Olivé, ja que encara estan en converses amb moltes entitats de la ciutat per portar a terme diferents propostes. No obstant això, els comerciants volen comptar amb la participació de les escoles i que aquestes “se n’aprofitin de la instal·lació” en els dies lectius abans de les vacances. L’associació oferirà entre el 9 i el 22 de desembre aquesta possibilitat als centres educatius de manera gratuïta.

El Parc de Nadal tindrà una pista de gel natural de 300 metres quadrats i s’instal·larà al nou parc de Can Xarau, l’antic camp de futbol de Santa Anna, un lloc recentment remodelat a prop de tots els sectors comercials. Xavier Olivé indica que és un lloc gran que permet la col·locació de diferents carpes al voltant per a altres usos.

La pista de gel obrirà en horari de matí i tarda. Tindrà una entrada de 5 euros i hi haurà descomptes per a grups. La intenció és, segons Olivé, potenciar la instal·lació sobretot els caps de setmana.

Per tirar endavant aquest projecte, l’associació compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola i el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. També es comptarà amb el patrocini d’empreses i comerç local.