Des del Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, us presentem els nous espais de Comerços i Serveis, i Hostaleria i Restauració que hem integrat dins el web Cerdanyola Oberta.

Destaquem d’una banda el salt tecnològic que ha fet el web de Comerços i Serveis www.cerdanyolacomerc.cat . Hem passat d’un web 1.0. –informatiu, i sense presència a les xarxes socials a un web 3.0. -data web i interactiva, on els usuaris/establiments poden interactuar i comunicar-se entre ells dins la comunitat, amb presència en les principals xarxes socials i amb els beneficis que això comporta pels establiments que hi formin part.

En els nous espais de Comerços i Serveis i Hostaleria i Restauració, s’han realitzat millores d’ alguns espais ja existents en l’antic web – citem com a exemple el directori de comerços i serveis, espai des d’on ara el propi establiment pot actualitzar o donar d’alta les seves dades i on s’han integrat les coordenades GPS de l’establiment. També s’han creat nous espais com exemple s’ha creat un nou espai diferent per Comerços i Serveis i per a l’Hosteleria i Restauració, segueix les nostres campanyes, disposes d’un local etc..

Els establiments de Cerdanyola també poden fer us del web Cerdanyola Descomptes, espai que funciona com un lloc de compres de grans descomptes i ofertes, sense cap tipus de cost per la seva publicació per part dels comerciants i sense limitacions en el temps en quant a nombre d’ofertes per part de l’establiment a diferència d’altres webs privats existents en el mercat actual.

El web també permet crear una fitxa del negoci que vol posar l’oferta, fent-la visible on line i entre els principals buscadors d’internet.  Fitxa que també s’ha vinculat al web de Comerços i Serveis i Hostaleria i Restauració de Cerdanyola Oberta.

Des del Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès us animem a utilitzar aquestes dues eines digitals. Eines  pensades per digitalitzar, i dinamitzar el comerç local, de proximitat del nostre municipi i en general del teixit empresarial. Us obrim les portes al món digital sense necessitat de fer cap tipus d’inversió.