Nadal, més enllà de les tradicions religioses, és una època de gran efervescència consumista. Per alguns és també època de maldecaps, s’ha de pensar quin pot ser el millor regal i muntar la logística per aconseguir-lo. A més, en una època de vaques magres com l’actual, el pressupost s’ha de cuidar.

Anar de botiga en botiga, xafardejar, remenar, descobrir és una de les opcions possibles però gràcies a Internet també podem “complir” sense sortir de casa. La plataforma de descomptes Inspiring Benefits ens ho recomana i assegura que fer-ho ens estalvia dues hores de temps i un 24% en la factura.

Les grans marques de roba, els productes tecnològics, els de bellesa i perfumeria, el sector de l’oci i la restauració o els espectacles. Tot és possible obtenir-ho a Internet i amb descomptes de fins al 60%.

Els canals de compra virtuals no han de plantar cara a costos fixos, com la despesa en local i, per tant, el marge de beneficis per al comprador pot ser molt més gran.

D’aquí l’estalvi en diners de què parla Inspiring Benefits. Internet també permet invertir menys hores en la compra de regals.

El pressupost familiar per a regals i sortides durant aquest Nadal és de 489 euros, segons un estudi fet recentment per la consultora Deloitte, però la factura es pot rebaixar 119 euros fent-ho per Internet.

 

Data d’elaboració: 12/12/2011
Font: notícia 3cat24.com,10/12/2011
Fotografia d’Old Shoe woman : CC,2.0 (by-nc-sa).