Fins al 21 d’octubre tindrà lloc la 3a edició del concurs lingüístic De parada en parada, guanya la jugada als mercats municipals de Fontetes i Serraperera.

 

L’objectiu del concurs és fomentar l’ús del català parlat implicant la clientela i els paradistes. El concurs es presenta amb cartells visibles a les parades o espais propers, amb endevinalles per resoldre. L’estructura és similar al joc del penjat i les respostes estan relacionades amb productes que venen a les diverses parades.

 

Es poden respondre tants enigmes com es vulgui. Les respostes s’han d’enviar a través d’un formulari al qual s’accedeix mitjançant un codi QR que hi ha en els mateixos cartells.

 

Només pel fet de participar-hi, s’entra en un sorteig de vals de descompte per gastar en els mercats i abonaments mensuals per al PEM Guiera. Com més enigmes es responen, més possibilitats de participar en el sorteig hi ha.

Aquest concurs està organitzat pel Servei Local de Català de Cerdanyola, amb el suport de les regidories de Promoció Econòmica, Cultura i Esports i l’empresa AIM Mercats.