Startup Capital és un ajut directe per a startups tecnològiques emergents que necessiten finançament per portar a terme les fases inicials del negoci, desenvolupar el seu producte o servei i validar el model de negoci per arribar al mercat.

Sabies que les startups beneficiàries de les primeres quatre convocatòries de l’ajut han creat 500 llocs de treball? I que totes elles han aconseguit 33,5 milions d’euros d’inversió privada?

Si ets una startup amb tecnologia pròpia i necessites finançament per créixer, segueix els passos de les més de 120 empreses emergents que han rebut l’ajut. Startup Capital et dona un impuls!
Startup Capital és un ajut directe de fins a 100.000 € per a startups tecnològiques de recent creació.
L’ajut s’ha de destinar a finançar actuacions derivades de l’execució del pla d’empresa, des de l’administració i gestió de les operacions de l’empresa fins al desenvolupament i comercialització dels productes i serveis.
Són despeses justificables el personal, la inversió en materials i equipaments, el lloguer d’espais, l’elaboració d’estratègies de comunicació, entre d’altres.
La convocatòria 2023 és oberta. Sol·licita l’ajut Startup Capital.
https://www.accio.gencat.cat/ca/serveis/convocatories-dajuts/llistat-ajuts/tramits/Subvencions-Start-up-Capital-per-a-empreses-tecnologiques-emergents-2023

Més informació:
https://www.accio.gencat.cat/ca/serveis/innovacio/startups-i-innovacio-disruptiva/startup-capital