Representants del Servei de Promoció de l’Ocupació de Cerdanyola, encapçalats pel regidor Javier Montes, es van reunir, el darrer dijous 3 de març, amb Francesc Martos Director del Parc Tecnològic del Vallès i Xavier Garriga Adjunt a Direcció del Parc Tecnològic del Vallès (PTV), per tal d’aprofundir els vincles entre les dues institucions i aconseguir que els ciutadans del nostre municipi es beneficiïn encara més de les oportunitats que les més de 150 entitats ubicades al Parc ofereixen. Durant la reunió, Montes va voler traslladar a Martos la importància de la implicació del PTV per sumar esforços en la sortida de la crisi. També Montes i Martos van tractar sobre com fer front als nous reptes que la situació econòmica actual genera a Cerdanyola i com crear sinèrgies entre els diferents agents del territori que facilitin l’enfortiment del teixit empresarial i la creació d’ocupació.

La delegació del Servei de Promoció de l’Ocupació va aprofitar la visita per presentar Cerdanyola Oberta (*). El projecte, que compta amb el cofinançament i el suport del Feder, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola, vol promoure la transferència de coneixement, tecnologia i innovació, per tal d’afavorir el desenvolupament econòmic i social de la ciutat.

(*) Cerdanyola Oberta és un projecte que forma part del programa FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional). És una actuació emmarcada en l’Eix 1: àmbit territorial de la diputació de Barcelona de la convocatòria d’ajuts FEDER 2007-2013, destinats als ens locals d’aquesta emmarcació.

Data d’elaboració: 09/03/2011
Font i fotografia: pròpia