Aquesta iniciativa va dirigida a persones emprenedores que han pensat en una idea de negoci en l’àmbit de la sostenibilitat, i que necessiten el suport necessari per continuar treballant-hi. El programa està basat en la guia en emprenedoria verda que recentment ha desenvolupat el CPRAC.

El Centre d’Activitat Regional per a la Producció Neta (CPRAC), amb el suport de Barcelona Activa, ofereix un programa d’incubació de cinc sessions per a emprenedors que desenvolupen solucions de negoci per a problemes ambientals.

El programa dóna suport a les persones emprenedores, proporcionant les eines i l’estructura per prendre una idea inicial per a un producte o servei verd, i convertir-lo en un pla de negocis sòlid. Per això, els experts en el camp de la sostenibilitat, el desenvolupament empresarial i l’ecodisseny oferiran sessions de formació que combina petites dosis de teoria i una gran quantitat d’activitats pràctiques.

Inèdit, spin-off acollida al Parc de Recerca UAB, participa activament en el programa. El Doctors Jordi Oliver Solà i Ramón Farreny, fundadors de l’empresa, formaran part de l’equip d’experts que guiarà els emprenedors.

L’empresa, que està dedicada a la recerca aplicada en el camp de la sostenibilitat i la prevenció ambiental, aposta per l’ecoinnovació com a resposta intel·ligent als reptes ambientals i com una estratègia que ajuda a optimitzar l’ús dels recursos al llarg del cicle de vida dels productes, processos i serveis. L’equip d’Innèdit es farà càrrec de la segona sessió del programa, que es celebrarà el 23 d’octubre, i parlaran sobre el disseny de solucions verdes.

 

Font: notícia de www.uab.es 02/10/2012

Fotografia de Anton Fomkin CC,2.0 (by-nc-sa)