Des del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, us informem que el passat dia 15 de maig va començar amb èxit el curs CP Operacions auxiliars de muntatge de xarxes elèctriques, que rebran un total de 15 alumnes amb una duració de 260 hores.

 

Aquests alumnes rebran un Certificat de Professionalitat, que és una titulació homologada pel Ministeri de Treball. Posteriorment , una vegada finalitzades les classes teòrico-pràctiques, realitzaran un període de pràctiques en empresa per un total de 80 hores, tenint així la oportunitat de posar en pràctica els coneixements obtinguts just finalitzada la formació.

 

 

Aquest certificat se situa en la família professional de l’Electricitat i Electrónica.

 

És una formació orientada preferentment a persones en situació d’atur i podran desenvolupar les següents ocupacions i/o llocs de treball:

 

  • Ajudant d’instal·lador de línies elèctriques
  • Ajudant de muntador de línies
  • Operari d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió
  • Peó de la indústria de producció i distribució d’energia elèctrica

 

Els Certificats de Professionalitat són documents oficials que acrediten les competències professionals i garanteixen que la persona que els obté té els coneixements, les habilitats i les aptituds per desenvolupar una activitat laboral d’acord amb les exigències del mercat de treball.

 

En aquesta darrera convocatòria s’han iniciat quatre diferents formacions de Certificats de Professionalitat de diferents àmbits d’aprenentatge, amb un total de 60 alumnes.

 

Per inscriure’s cal estar inscrit a l’Oficina de Treball (com a demandant d’ocupació i/o millora laboral/formativa en el cas d’estar en actiu o en situació d’ERTO) i tenir entre 16 i 65 anys.

 

Totes aquestes accions formatives són gratuïtes, ja que estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i estan adreçades prioritàriament al col·lectiu de persones desocupades.

 

Si teniu interès en participar en el procés de selecció per realitzar alguna d’aquestes accions formatives, podeu adreçar-vos al Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, Masia de Can Serraperera Avinguda Roma 65, o sinó també a través del telèfon 93 594 70 50, via web www.cerdanyolactiva.cat , o via e-mail formacio@cerdanyola.cat