El Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès posa en marxa durant aquest mes de setembre un curs que té com a objectiu posar a l’abast dels participants eines i recursos que, mitjançat la innovació i la creativitat, facilitin la transmissió, en tots aquells escenaris possibles, d’idees i projectes d’emprenedoria. 

La formació està orientada a persones, menors de 30 anys, amb un nivell de formació mínim d’ESO i amb un projecte de negoci propi, interessades en aprendre les tècniques necessàries per fer presentacions a través de les quals captar l’interès de possibles fonts de finançament, exposar els seus serveis o productes a possibles partners, etc.

Durant el curs es treballaran aspectes com la capacitat de transmissió dels principals punts de prioritat d’un projecte, el coneixement i domini de les vies de comunicació, la comunicació verbal i no verbal o fórmules per fer les presentacions, entre d’altres.

El curs té una durada de 30 hores que es distribueixen al llarg de sis dies en classes de 5 hores al dia. La data d’inici està prevista pel dia 23 de setembre.

Les persones interessades s’han de posar en contacte amb el Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès a través del telèfon 935947050 o via e-mail a l’adreça ofertesdetreball@cerdanyola.cat