En la XI Edició dels premis Fundamed celebrada el dia 11 d’abril DENTAID ha estat guardonada.

FUNDAMED reconeix l’esforç de DENTAID per promoure eines de formació per ajudar als professionals de la farmàcia en matèria de salut bucal.

El projecte premiat s’engloba dins del programa de formació de la companyia denominat Aula Dentaid, una iniciativa dirigida als professionals de la salut bucal que va oferir durant el passat any 2011 un total de 4.891 microcursos en els quals van participar un total de 1.500 professionals de farmàcia de tota Espanya. 

Els microcursos, que són impartits pels visitadores mèdics de la companyia en la pròpia oficina de farmàcia, s’adapten a les necessitats horàries del personal farmacèutic i van tractar temes com la higiene oral, la irrigació bucal o la inflamació de les genives, una de les patologies que més preocupa als pacients.

El jurat, compost per un grup d’experts que desenvolupen la seva activitat professional en diferents àrees de la sanitat, va haver de seleccionar entre 85 candidatures que es presentaven a aquest guardó. I com en edicions anteriors, a l’acte de lliurament dels Premis van assistir representants polítics del govern i de les comunitats autònomes, experts del sector farmacèutic, dirigents de les màximes institucions mèdiques i farmacèutiques, així com representants de diferents societats mèdiques.

Sobre Dentaid:

Fundada en 1980, DENTAID s’ha consolidat com una companyia pionera i especialitzada en investigació, desenvolupament i comercialització de productes per a la higiene bucal. Posseeix oficines centrals en Cerdanyola del Vallés, Barcelona, i cinc delegacions comercials a Espanya. A més, compta amb un dels laboratoris d’I D i en microbiologia oral més importants d’Europa. La companyia ha crescut fins a convertir-se en líder del mercat espanyol a més de tenir presència internacional en més de 40 països a través d’una àmplia xarxa de distribuïdors. Entre els productes que comercialitza es troben marques com: Vitis®, Perio•Aid®, Desensin®, Interprox®, Halita®, Xeros Dentaid®, Waterpik® i Fittydent®. A més, Dentaid és membre fundador i preferent de les principals societats *odontológicas espanyoles i internacionals. (www.dentaid.com) i en Twitter @Dentaid.

Font: notícia de www.asturi.as  13/04/2012

Fotografia: www.dentaid.es