Avui dia 8 de març amb  motiu del Dia de la Dona, des de la Masia Can Serraparera, com cada any, s’organitza una jornada de portes obertes on s’hi realitzaran diferents actes amb el mateix denominador comú:
e-igualtat: Tic pel canvi social

La jornada serà inaugurada per l’Alcaldessa de Cerdanyola la Sra. Carme Carmona i el regidor d’ocupació el Sr. Francisco Ortiz, que donaran pas als actes, ponències i tallers que s’oferiran des de la Sala Clara Campoamor de la Masia Can Serraparera a partir de les 9:30 del matí, fins les 13:00 de la tarda.

9.30-09:45  Benvinguda amb la presència de la Sra. Carme Carmona, l’alcaldessa i la Sra. Salud navarro, cap del Servei Municipal d’ocupació , Empresa i Promoció Econòmica de Can Serraparera.

9.45-10:45 Homenatge a Clara Campoamor.  Introducció i projecció del documental biobràfic de “Clara Camporamor -La gran oblidada”. A càrrec de Carme de Toro, Llic. en història i periodista – alfabetitzadora digital.

10:45-11:00 Pausa

11:00-12:00 Taula d’especialistes en TIC:

Ponències:

La bretxa digital i diferències de gènere.

Les dones i l’ús de les xarxes socials. Cerdanyola Oberta, a càrrec de Montse Forné, economista, experta en màrqueting digital i TIC, cap de projecte de Cerdanyola Oberta.

12:00 a 14:00  Taller: e-curriculum.  Es donaran el fonaments per a una comunicació efectiva, imatge, comunicació no verbal, i exemples de bons casos i mals casos d’e-curriculum.  Projecció d’un exemple real d’ e-curriculum d’un participant del projecte Reinicia’t.  Organitzadores: Victòria Lopera, Minerva Moratona i Marta Puig, psicòlogues i tècniques en ocupació.

14:00 Cloenda

descarregar programa aquí