• El coneixement del centre tecnològic en el desenvolupament d’equips industrials li ha servit a l’empresa per desenvolupar un nou concepte d’equip
  • El nou producte permet la reducció entre un 25% i un 50%, en consum i cost de manteniment

L’empresa Dinamic ha desenvolupat, en estreta col·laboració amb el Centre Tecnològic Ascamm, una nova solució per a la distribució i transport de paqueteria en centres logístics.

Es tracta d’una innovadora gamma de transportadors telescòpics, desenvolupats en el marc del projecte X-TEN, parcialment finançat pel Ministeri d’Economia i Competitivitat, dins del subprograma INNPACTO 2011.

Aquest nou sistema transportador de banda motoritzada, del qual ja s’han provat i validat amb èxit els primers prototips, pot tenir entre dos i cinc plataformes extensibles. S’utilitza preferentment en centres logístics de paqueteria i es diferencia dels productes existents en el mercat per l’ocupació de bandes en lloc de rodets, la qual cosa permeten suportar càrregues més elevades. D’altra banda, aquest nou sistema permet una notable reducció, entre un 25% i un 50%, del consum i cost de manteniment de les instal·lacions. L’experiència del centre tecnològic en el desenvolupament de solucions mecàniques innovadores, el coneixement de materials i la seva transformació, i en la gestió de projectes complexos li ha servit a Dinamic per introduir un nou concepte innovador de transportador telescòpic en el mercat internacional.

Dinamic Grup i Ascamm mantenen una relació de cooperació contínua en el desenvolupament de productes i solucions per a la distribució i transport de paqueteria en entorns complexos com els aeroports. Sempre sota les premisses d’innovació i internacionalització, que estan a l’ADN d’aquesta companyia, s’han desenvolupat productes que milloren considerablement l’eficiència energètica, la classificació i la seguretat oferint solucions anticipades als reptes dels clients.

Font: http://www.ptv.cat/index.php/ca/noticies/1172-dinamic-grup-y-ascamm-presentan-un-avanzado-sistema-transportador-para-centros-logisticos