Divendres día 7 de juliol es va realizar al Servei de Promoció Econòmica el taller: “DISC Eina per a la Gestió d’equips “a càrrec d’Estel Alsina, CEO y Fundadora de Horizon Talent adreçat a dones empresaries i directives del Programa Cerdanyola Women Corporate. Aquest taller, forma part del cicle de xerrades i tallers que voluntàriament han iniciat les dones participats del programa Cerdanyola Women Corporate i que té com objectiu compartir coneixements, generar sinèrgies i networking entre les dones empresàries, directives i emprenedores del Cerdanyola del Vallès.

De forma molt pràctica es va explicar en què consistia l’eina, com funcionava i quina era la seva utilitat. Les participant van tenir l’ocasió de probar l’eina i amb l’ajut de la formadora van obtenir un anàlisi de quin era el su perfil dominant, en quines àrees destacaven i entendre el comportament dels seus equips de treball.

L’eina DISC permet entendre el comportament de les persones i reconèixer el seu perfil conductual, aportant una amplia informació sobre com es comporten les persones i on posen el focus, es dir, identifica les habilitats comportamentals de les persones i allà on més poden destacar. És una eina que principalment es fa servir en les empreses per adequar a les persones al lloc de treball que més s’adapta al seu perfil, i així  obtenir més rendiment  per a l’empresa i més benestar per a la persona. L’objectiu és crear equips de treball eficients amb perfils complementaris en funció del departamento i necessitats de la companyia.

L’Estel porta més  de 15 anys d’experiència  en la planificació, execució, gestió i seguiment de procesos de headhunting en el món tecnològic, digital i tradicional així com acompanyant a les empreses en l’avaluació del talent i millora continua dels processos de recursos humans. En base a la seva experiència el DISC és important per a obtenir la máxima productivitat tant de les persones com dels equips de treball millorant la comunicació interna, gestió de conflictes, lideratge efectiu i satisfacció laboral, entre d’altres.