Benvolguda/gut,

En els darrers anys hem experimentat una forta evolució tecnològica. La Tecnologia, Informació i Comunicació (TIC) s’ha imposat en la nostra societat, en la nostra forma de comunicar-nos i en la nostra forma de fer negocis.

Obviar aquesta realitat ens faria perdre competitivitat dins un món cada cop més globalitzat, competitiu i que abraça amb força les noves tecnologies.

Cerdanyola Descomptes neix com a resultat del nostre compromís com Ajuntament amb la dinamització i digitalització del teixit empresarial -comerços, serveis i empreses- del nostre municipi. Encara tenim molta feina per fer, però confiem que www.cerdanyoladescomptes.cat serà una eina digital valuosa per a tots vosaltres.

Funciona com un lloc de compres de grans descomptes i ofertes on el propi negoci s’autogestiona les seves ofertes i dades d’empresa.

En les properes setmanes tenim previst fer una jornada oberta presentant la potencialitat  del web perquè la pugueu conèixer de primera mà i plantegeu els vostres dubtes. Aquesta jornada l’anunciarem oportunament.

Us convido a fer ús d’aquest web. Adjunt trobaràs les dades de contacte per si se’t planteja qualsevol dubte.

Cordialment, 

Carme Carmona Pascual

Alcaldessa de Cerdanyola del Vallès