Ecoom consulting consultora especialitzada en la gestió i optimització de botigues online, amb seu al Parc tecnològic del vallès (PTV) des de desembre del 2011, presenta isiecom, la seva nova eina de comerç electrònic fàcil, versàtil i accessible. 

L’aplicatiu ja es comercialitza al sector luxe català, en versió 1.0, concretament en el sector de la rellotgeria i joieria, amb algunes representacions també a l’Estat espanyol i francès. La bona acceptació d’isiecom i la seva versatilitat d’adaptació als diferents sectors comercials ha fet que, actualment, Ecoom consulting treballi en el desenvolupament d’una nova versió per obrir-se  als mercats internacionals.

Lincada a un CMS open source, amb actualitzacions constants a nivell mundial, isiecom utilitza  prestashop per a la gestió interna dels seus productes. 

Ecoom consulting es troba realitzant les primeres rondes de contactes amb inversors privats i del Ministeri d’Indústria a través d’Enisa, i amb l’ajut de l’Asociación de Parques Científicos y Tecnológicos de España (APTE) i del PTV entitats, aquestes últimes, amb les quals Ecoom consulting té convenis de col·laboració.

Font: http://www.ptv.cat/index.php/ca/noticies/1187-ecoom-consulting-comercializa-isiecom-la-nueva-herramienta-de-comercio-electronico-facil