El director general de l’agència de viatges ‘on line’ afirma que les oficines que s’acaben d’inaugurar “ja han quedat petites”.

L’agència de viatges ‘on line’ eDreams ha inaugurat avui l’ampliació de la seva seu a Barcelona, al World Trade Center, en un acte en què ha exhibit mostres del bon moment que passa aquesta companyia. Davant la presència del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, el director general d’eDreams, Javier Bellido, ha afirmat que l’últim any la companyia ha contractat unes 200 persones a Espanya, la gran majoria a Catalunya. “I necessitem 100 agents de viatges més els pròxims dos anys”, ha afegit.

La nova seu “ja ha quedat petita”, ha afirmat Bellido, i la companyia té previst guanyar més espai d’oficines els pròxims mesos, també al World Trade Center. Dels 200 nous contractats, uns 100 són enginyers i 50 pertanyen a l’àrea d’atenció al client. L’ampliació inaugurada avui correspon a aquesta segona àrea, que dóna servei mundial a tot el grup Odigeo al qual pertany eDreams (juntament amb GO Voyages, Opodo i Travellink). En el centre d’atenció al client (‘call center’) hi treballen actualment unes 190 persones. “Aquí hi ha espai per a unes 130 o 150 persones, ja no hi caben tots”, ha explicat Bellido.

A Barcelona hi treballen més de 500 professionals, entre els departaments d’enginyeria, atenció al client i màrqueting. El centre d’atenció al client de la capital catalana és el més important dels 13 que té eDreams a tot el món, i per als quals treballen més de 650 persones en total.

Font: http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/economia/edreams-amplia-seva-seu-barcelona-anuncia-noves-contractacions-2539870

Imatge: (CC BY tonyjleal -NC-ND 2.0)