El bar Alaska de Cerdanyola va aconseguir guanyar el premi a la cervesa millor tirada a la III Fira de la tapa Tast BCN. L’esdeveniment el van organitzar les marques de cervesa San Miguel i Mahou al recinte firal de Montjuïc de la Ciutat Comtal entre els dies 25 i 29 de setembre.

El bar Alaska del passeig de les Acàcies i l’establiment ca l’Enric del passeig de Cordelles, ambdós locals del grup hostaler Gonvil de Cerdanyola, van participar a la tercera edició del Tast BCN, una fira organitzada per les cerveses Mahou i San Miguel per commemorar el Dia de la tapa.

Al concurs de tapes, el bar de Fontetes va oferir figues farcides de formatge i cruixent de pernil, mandonguilles farcides de formatge i patates braves, i el local de l’abat Oliba croquetes de pernil de gla, calamrsets a l’andalusa i tartaleta de pop “á feira”

Un ttoal de 24 hostalers de diferents poblacions catalanes van participar en aquestes jornades gastronòmiques presentant les seves millors tapes, maridades amb cervesa, amb una oferta de fins a 72 creacions diferents a un preu d’1’50 euros per tapa i un euro per cervesa. Aquesta iniciativa es realitza en nombroses ciutats d’arreu de l’estat.

Font: web Cerdanyola.info