Pere Solà, director del Consorci del Centre Direccional, així ho va anunciar en una trobada amb membres de la patronal local Cerdanyola Empresarial en què va explicar la difusió internacional d’un projecte que vol comptar també amb un centre d’empreses.

L’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, i Pere Solà, director del Consorci del Centre Direccional, van explicar els trets més destacats d’un projecte que Lluís Sisquella, president de Cerdanyola Empresarial, considera “un dels més ambiciós que té el país damunt la taula”. Per aquesta raó van demanar la reunió als responsables municipal i del Consorci de gestió.

 

Pere Solà va anunciar la creació d’un clúster d’empreses de processament de dades aprofitant “les magnífiques infraestructures ja construïdes” i un centre d’empreses, entre d’altres iniciatives. Solà també va explicar que s’està difonent nternacionalment, a través de les oficines d’Acció10, la marca Parc de l’Alba i sota el nom de Barcelona Synchrotron Park.

Fonts de Cerdanyola Empresarial manifesten que l’alcaldessa de Cerdanyola va reiterar la importància del projecte i la tasca conjunta que fan tant l’Ajuntament com la Generalitat perquè sigui una realitat, a més de l’esforç per superar els condicionants que pesen sobre aquesta iniciativa.

Font: http://www.cerdanyola.info/menu_principal/inici/noticies/2013/05/13/cerdanyola_empresarial.html