Ascamm tindrà una participació intensa a la propera edició d’Equiplast (30 set. – 3 oct. a Fira Bcn – Gran Via (www.equiplast.com ).

Al seu estand D 423, ubicat al palau 3, presentaran la seva oferta tecnològica i les innovacions més destacades en l’àmbit del desenvolupament de producte, els materials i els processos de fabricació avançats. Com a exemple integrador de tot plegat, tindran en exposició un sistema operatiu de disseny i fabricació de lents plàstiques personalitzades amb qualitat òptica i control en línia del procés.

Ascamm també està col•laborant activament amb l’organització d’Equiplast en els aspectes tecnològics del certamen, com el WICAP Application Forum (www.equiplast.com/es/wicap/application-forum ), on al llarg de tota la fira diferents empreses presentaran a tècnics i proveïdors especialitzats reptes tecnològics del seu interès a nivell de material, producte o procés, les Rutes d’Innovació, on el visitant podrà seguir un recorregut senyalitzat d’innovacions expositives destacades, o el Simposi Equiplast d’Innovació

Aplicada el dia 2 d’octubre (www.equiplast.com/es/official_seminars), que serà una jornada centrada en les innovacions que s’exposaran a Equiplast 2014 i on Ascamm presentarà una ponència sobre una nova tecnologia de procés combinat d’injecció+extrusió-bufat per a components estructurals de grans dimensions.

Disposem d’un nombre limitat d’invitacions per assistir a la fira. Si hi estan interessats, els preguem que ho comuniquin a pmorera@ascamm.com i procurarem atendre la seva petició en la mesura de la nostra disponibilitat.

Font: web ASCAMM