Al juliol es van vendre 50 vehicles elèctrics a Espanya, una xifra petita, però que mostra l’avanç del cotxe elèctric.

Les matriculacions de cotxes híbrids es van elevar a 1.063 unitats durant el passat mes de juliol, la qual cosa suposa un augment del 25,35% respecte al mateix mes de 2011, segons dades de l’Institut d’Estudis d’Automoció per Anfac.

L’augment de les vendes d’híbrids contrasta amb la caiguda del mercat automobilístic, que al juliol va experimentar una reculada del 17%, amb el volum més baix per a aquest mes des que existeixen registres de matriculacions.

En els set primers mesos de l’any, les vendes de vehicles híbrids es van situar en 6.223 unitats, la qual cosa es tradueix en una disminució del 3,77% en comparació del mateix període de l’exercici precedent.

Les matriculacions de vehicles elèctrics van ascendir a 50 cotxes elèctrics al juliol passat, amb una lleu reculada de l’1,96% en relació amb el mateix mes de l’exercici anterior.

En els set primers mesos les vendes d’automòbils elèctrics van ascendir a 290 unitats, amb una forta progressió del 64,77%, si bé el seu volum segueix sent molt reduït.

Font: notícia de www.edwin.com 04/08/2012

Fotografia: www.cotxeelectric.cat