L’auditori del Parc Tecnològic del Vallès (PTV) ha estat un any més el punt de trobada dels instituts de Cerdanyola. L’IES Jaume Mimó, l’IES Gorgs, l’IES Pere Calders, l’IES Forat del Vent i l’IES Banús van assistir a la conferència ¨Quan la Terra és notícia de portada¨ organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics de Cerdanyola del Vallès (CRP) amb motiu del Dia de la Ciència.

Els moviments sísmics han estat enguany el tema central del Dia de la Ciència al PTV. Un centenar d’alumnes de batxillerat van escoltar atentament la xerrada de Mar Tapia, coordinadora del Laboratori d’Estudis Geofísics Eduard Fontseré (LEGEFIEC). Tapia va parlar sobre l’activitat sísmica que ha patit la Terra en aquest darrer any.

El terratrèmol i posterior tsunami al Japó van captar l’interès dels joves que van descobrir per què es produeixen aquests devastadors fenòmens i per què han augmentat en aquests darrers anys. Mar Tapia també va fer una introducció sobre el treball del periodista davant dels fets imprevisibles d’un terratrèmol.

Data d’elaboració: 28/11/2011
Font i fotografia: recull premsa PTV, 24/11/2011