Durant una visita a les instal·lacions d’Epson, les autoritats locals i autonòmiques han destacat el paper del Parc de l’Alba per situar la zona del Vallès com un autèntic hub empresarial. L’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, i el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola, Francisco Ortiz, han visitat les instal·lacions d’ Epson de la mà del seu President i Managing Director, Ernest Quingles.

Una visita institucional a les instal·lacions d’Epson, referent en innovació tecnològic, ha estat l’escenari idoni per establir sinèrgies i comunicacions respecte al Pla del Consorci empresarial per situar la zona del Vallès i el Parc de l’Alba com un referent d’èxit de l’empresariat català.

A més de l’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, i el regidor de Promoció Econòmica, Francisco Ortiz, han visitat l’empresa el president de Foment de Treball, Joaquim Gay, i el president del Parc de l’Alba i Secretari General de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.de Catalunya, Pau Villòria.

A la visita, l’Alcaldessa ha pogut presenciar la capacitat d’innovació de la companyia japonesa i el seu compromís per generar productes i serveis que millorin l’eficiència en els entorns d’aplicació. A més de l’alcaldessa i regidor, també ha assistit el Director del Consorci Urbanístic del Centre Direccional, Pere Solà.

Epson

Epson es defineix com una empresa “líder mundial en innovació que ofereix solucions diverses a empreses i a particulars, punts de venda i sector industrial”·. La gamma de productes Epson inclou des d’impressores d’injecció de tinta, sistemes d’impressió i projectors 3LCD fins a robots industrials, smartglasses i sistemes de detecció i es basa en tecnologies compactes originals, de baix consum i elevada precisió. Liderat per l’empresa Seiko Epson Corporation amb seu a Japó, el Grup Epson compta amb més de 68.000 empleats distribuïts a 96 empreses de tot el món.

Epson Ibérica, S.A.U. té el lideratge en el mercat espanyol d’impressores de diversa tecnologia i  videoprojectors. Formada per un equip humà de 150 persones, en l’exercici fiscal 2013 la companyia ha assolit unes vendes de 77,08 milions d’euros (tancament 31/03/14).

Font: web Cerdanyola.info